El boom dels blocs de cuina


Una senyora de 95 anys que explica les receptes que la seva mare cuinava durant la Gran Depressió. Un noi vegà que fa símbols satànics amb trossos de tofu mentre canta black metal. Què tenen a veure aquests personatges tan dispars? Tots dos tenen blocs de cuina amb milers de seguidors.

En els últims anys, estem assistint a un autèntic boom de la gastronomia 2.0. No cal ser un expert. De fet, la majoria de blocaires cuinen i expliquen les seves històries per passió. Això és el que fan el Josep Àngel Guimerà i la Susanna Fruto, els professors que hi ha darrera d’Olleta de Verdures, i la fotògrafa Mari Àngels Torres, que ha engegat el bloc Cook me tender.

Aquesta setmana els hem entrevistat al programa La Malla Tendències, de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL). Pots veure el reportatge aquí.

Anuncios

Una respuesta a “El boom dels blocs de cuina

  1. Gràcies Anabel! Va ser tot un plaer treballar amb tu!! Petons!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s